Dijous, Rums i Motxilla!

Ja som dijous! I dijous toca ser una miqueta egoista i cosir per a nosaltres!

Aquesta vegada una motxilla, per anar ben carregada a la feina. Bé, ben carregada de papers, perquè després sempre porto tres o quatre bosses més... que si l'ordinador, els mocadors de colors, unes quantes pilotes, una bossa plena d'instruments.... sempre em diuen que semblo un arbre de Nadal!
La idea va venir d' aquí, és un blog molt xulo amb moltes idees, tutorials... 

Després vaig modificar el patró per a les idees que tenia jo. La volia més alta, més estreta, altres butxaques... total, que poc va quedar del patró original (sorry!). 
Vaig fer servir una loneta d'Ikea que m'encanta, i per dins una tela horrorosament horrorosa per cosir, del mercat, que es deformava, trencava, estirava, encongia, allargava... a mesura que anava cosint. Sort que era molt barateta!

Les butxaques havien de tenir solapa, però la tela grisa no em servia i cap altre no lligava per color. Així es van quedar... Haurien quedat molt millor amb una tela negra. La motxilla tot i tenir algunes errades fa perfectament la seva funció, la trobo ben cómoda. La propera amb colors més vius! Què hi haurà aquesta setmana a la RUMS? Fem una ullada?

You Might Also Like

6 comentarios

 1. Dons a mi em sembla perfecta!!!!. I els colors molt macos. De fet jo tinc una tela estil "loneta" per la que m'has donat molt bona ideia.

  ResponderEliminar
 2. que chula!creo que en este rums hemos coincidido con la tela!

  ResponderEliminar
 3. Me gusta mucho como te ha quedado la mochila y la tela es linda, tengo esta costura en mis pendientes.

  Besos

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias!
   Es una costura agradecida, ya verás!

   Eliminar

Si te ha gustado... déjame un comentario!