Minimotxilla per a un amic

Fa uns dies el meu peque gran havia d'anar a una festa d'aniversari. No m'agrada molt el tema dels regals, sembla que la festa es torna una competició, a veure qui porta el millor regal, a veure quant s'ha gastat aquella mare... m'agrada molt fer regalets, però no tant si m'hi sento obligada!

Vaig pensar en donar-li un valor diferent al meu, fent-lo jo mateixa. És la primera vegada que faig un regal amb les pròpies mans i que no és per a un familiar o amic proper!


És una bossa de berenar tipus motxilla, així fa les dues funcions. Amb el nom en feltre. Les corves, com sempre, se'm resisteixen... no hi manera de cosir-les bé. Algú sap un truc? Bé, a part de la pràctica, perquè reconec que sempre les intento evitar, jejeje!

Dins una caixa de retoladors textils per decorar la bossa al seu gust. 

Crec que va agradar... amb els meus horaris laborals, sempre em perdo aquestes coses!You Might Also Like

2 comentarios

 1. Dons ha quedat fantàstica. M'agrada molt.
  Jo tambè soc d'aquestes mares "rarilles" que intenten evitar els aniversaris perque passo de les históries molt comercials. Cada cop es puja més el llistó del preu dels regals.
  Però m'has donat una molt bona idea. Aquest divendres que ve la meva filla anirà a l'aniversari d'un company i m'ha agradat tant la teva bossa que si em deixes me la copio.
  Una araçada guapa.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. I tant! Segur que et queda millor que la meva!!
   Una abraçada!

   Eliminar

Si te ha gustado... déjame un comentario!