Treballant amb pell sintètica

Portava temps donant-li voltes a veure què podia cosir per la millor dona del món (la meva mare, evidentment), i poder-li regalar en una petita celebració familiar.Com que li agraden molt, vaig pensar en una bossa, però petita, d'aquestes per sortir a caminar i portar nomès el mòbil, les claus i el moneder.
Em vaig arriscar i li he fet amb pell sintètica, primera vegada que treballo amb ella, i la veritat és que m'agrada molt el resultat. Aquesta és de Cal Joan (Martorell), igual que la loneta (Itàlia), i la veritat és que la trobo molt maca! Té un tacte molt agradable i suau.
La bossa està inspirada en la del CC de Cosinas de Conchi (moltes gràcies!!), una mica adaptat, sobretot en la mida.
Té una butxaca davant, que tanca amb cremallera, i a la que li he posat un petit penjoll per facilitar-ne l'obertura.
Per darrera és llis, volia fer-lo prou seriós, ja té el punt amb el cotxe de davant.
Per dins és vermella i  porta una butxaca amb el dibuix de les llums de carrer que trobo que són molt maques. Està rematat amb biaix negre.
Dubtava de com fer la cinta. En pell no m'agradava i la que faig servir per a les bosses i motxilles és massa ampleta i no la veia... finalment l'he fet amb la mateixa loneta. Es pot ajustar per portar-la més llarga o més curta.


Amb un retall que em quedava, una petita cartera a joc que tanca amb un snap.

No tot és tan genial... té dos grans errades. La primera és que vaig calcular el dibuix tenint en compte només el marge de costura i no el fondo... per tant es menja un tros de cotxe! I la segona, és que vaig triar una cremallera gran i ampleta pensant en que són més fàcils d'obrir i més suaus.... i també són més rígides i la bossa es deforma una mica perquè tiba per dins. En fi, de tot s'aprén, espero que a la mare li agradi... jo li he posat tot el meu carinyo!

You Might Also Like

1 comentarios

  1. Como no le va a gustar si es precioso... y no te agobies por los "fallitos", en los toques personales está la originalidad.
    Gracias por seguirme.
    Besos.

    ResponderEliminar

Si te ha gustado... déjame un comentario!